Pihapiirivalaisimet Airamilta

Valaisimien tyylin valinnassa vaikuttaa pitkälti omat mieltymykset ja talon arkkitehtuuri. Kun valaisimen käyttötarkoitus on selvillä, voidaan pohtia millainen valaisin sopii rakennuksen pihapiiriin ja omiin mieltymyksiin. Pitääkö enemmän modernista linjasta, jossa muotokieli on hyvin pitkälle pelkistettyä, vai kaipaako perinteistä tai hieman koristeellisempaa valaisinta. Tai onko pihallasi yksityiskohtia joita haluaisit korostaa? Pihapolku, josta saisi katseenvangitsijan valaistuna, portaat ja terassit sekä jokin komea puu tai pensas? Helposti asennettavat LED maapiikkikohdevalot ja LED maavalot toimivat silloin kauniina ja toimivina ratkaisuna.

Airamin valikoimista myös laadukkaat, energiaa säästävät LED-lamput. LED-lamput soveltuvat ulkovalaisimiin erinomaisesti; ne syttyvät heti ja antavat täyden valon myös pakkasessa aina -30 °C asti. Ne myös sopivat käytettäviksi liiketunnistimien kanssa. Saatavilla on myös hämäräkytkinsensorilla varustettu LED-lamppu.

Easy Connect on helppo ja näyttävä pihavalaistussarja terasseille, parvekkeille ja pihapiirin yksityiskohtien korostamiseen. Sähköasentajaa tai sähkötyökaluja ei tarvita, koska liittimet ja johdot liitetään toisiinsa kätevästi käsin painamalla.

Keväällä ilmojen lämmettyä vot jatkaa olohuonefiilistä pihalla, terassilla tai viherhuoneessa ja tunnelmoida pimenevissä illoissa. Garda-terassivalaisinsarja koostuu ulkokäyttöön tarkoitetuista vapaasti seisovista pöytä- ja lattiavalaisimista ja hauskoista kivivalaisimista.

TUTUSTU MYÖS