Puutarhamyymälä Muhevainen

Puutarhamyymälä Muhevaisen monipuolisista valikoimista löydät kaikki pihan ja parvekkeen kasvit ja tuotteet. Pihakasvien lisäksi myymälöistä löytyvät myös siemenet, mullat, lannoitteet, ruukut ja käsityökalut - eli kaikki, mitä puutarhassasi tarvitset! Muhevaisen palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi myös pihasuunnitelmat, ja neuvontakäynnit. Anna asiantuntijan auttaa! 

Muhevainen on palveleva puutarhamyymälä pääkaupunkiseudulla. Myymälät sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Tervetuloa ostoksille! Olemme avoinna keväästä syksyyn.


Tuotteet

Puutarhamyymälä Muhevaisen valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen.

Takuu

Monivuotisten puuvartisten pensaiden, puiden ja köynnösten takuu, koskee vain maahan istutettuja kasveja. Jos olet noudattanut annettuja istutus- ja hoito-ohjeita, ja taimet ovat kuitenkin kuolleet, ota yhteys myymälään ja palauta kuollut taimi kokonaisena juuripaakkuineen, ja kassakuitti osoituksena takuun voimassaolosta. Saat tilalle samanhintaisen taimen maksutta.

Palvelut

Tarvitsetko neuvoja puutarhasi suunnitteluun tai hoitoon? Pitäisikö saada piha- tai puutarhasuunnitelma? Kaipaisitko apua kuljetukseen?

Oppaat ja ohjeet puutarhaan

Lue ohjeet ja vinkit kasvien istuttamiseen, ikivihreiden talvisuojaukseen, perennapenkin perustamiseen jne.

Myymälät

Palvelemme pääkaupunkiseudulla. Myymälämme sijaitsevat Helsingin Kontulassa ja Pirkkolassa sekä Espoon Suurpellossa.

Yhteystiedot


Katso aiheeseen liittyvät uutiset