Reikälevyt ja arkit - Metehe

Rei’itetyt teräsohutlevyt soveltuvat monenlaisiin rakentamisen ja teollisuuden tuotteisiin. Metehe valmistaa reikälevyt ammattitaitoisesti ja tehokkaasti omalla rei’ityslinjallamme. Peltiä voidaan rei’ittää joko stanssauksen tai muiden työmenetelmien avulla.

Runkomateriaaleina ovat alumiini, kupari, messinki sekä ruostumaton, haponkestävä, kylmävalssattu, maalipinnoitettu ja kuumasinkitty teräs. Saatavana on erilaisia rei’itysmalleja, muotoja ja kokoja. Levy voi olla joko täysin rei’itetty tai uuma- eli aluerei’itetty, jolloin osa kelan leveydestä on ilman reikiä. Rei’itysalue voidaan määritellä joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Materiaaliin voidaan lisätä myös suojakalvo rei’ityksen yhteydessä.


Metehe arkit

Metehe:n arkkilinja valmistamme tehokkaasti erikokoisia teräsohutlevyarkkeja niin pieniä kuin suuriakin määriä. Raaka-aine voidaan leikata sekä pituus- että poikittaissuuntaan, näin saadaan valmistettua 1250 mm täysleveitä arkkeja tai kapeampia soiroja. Lisäksi varastoimme yleisimpiä erikoisarkkeja RST:stä ja alumiinista.

Yhteystiedot

www.metehe.fi

TUTUSTU MYÖS